Kontakta oss för att få hjälp med tumstöd

Vi finns här för att hjälpa till och ser fram emot att höra från dig

Allmänna ärenden

Mailformulär »

Fyll i formuläret för att få snabbast möjliga kontakt med oss.

Specifika frågor

Maila oss »

Stukningar kan vara smärtsamma och begränsande, men med rätt kunskap och åtgärder kan du snabbt återfå funktionen.

Brådskande ärenden

Ring oss »

För brådskande ärenden, vänligen ring oss direkt på 08-756 71 10. Vi finns här för att ge snabbt stöd och lösningar på dina akuta behov.

Vi finns här för dig

Att välja rätt typ av tumstöd för en stukad tumme eller annan skada eller åkomma kan vara svårt och då finns vi här för dig och kan hjälpa dig att göra ett val som passar just dig. Tveka inte att kontakta oss inför köp av tumstöd eller om du vill veta mer om olika stöd och skydd.

Flera sätt att ta kontakt med oss

Vill du komma i kontakt med oss så finns det olika sätt att välja mellan. Du kan fylla i vårat kontaktformulär, maila eller ringa till oss.

Använd vårt kontaktformulär

Det enklaste sättet att nå oss är att använda vårt kontaktformulär som du hittar längst ner på vår hemsida. Om du har frågor om handledsskydd eller någon annan produkt i vår webshop, tveka inte att fylla i formuläret.

Skicka ett e-postmeddelande

Du kan alltid kontakta oss via e-post för snabba och säkra svar på dina frågor. Skicka ditt meddelande till [email protected], och vi återkopplar så fort vi kan.

Ring oss för snabba svar

För brådskande ärenden eller akuta frågor, ring oss på 08-7567110. Vi strävar efter att snabbt svara på samtal, men om vi inte är tillgängliga, lämna gärna ett meddelande så återkommer vi snarast.

Din feedback är viktig för oss

Har du köpt något från oss eller sökt råd om våra produkter? Vi välkomnar din feedback. Skicka ett e-postmeddelande eller använd vårt kontaktformulär för att dela dina tankar.

Vi uppskattar också omdömen på Trustpilot

Din feedback är viktig för oss och hjälper oss att ständigt förbättra vår service, oavsett om det är beröm eller kritik.

Fyll i kontaktformuläret här


(Lämna tom)

Få nyheter om våra produkter och vår verksamhet

Prenumerera på vårat nyhetsbrev och håll dig uppdaterad om allt som har med tumstöd och stukad tumme att göra.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)